Activerend Werk voor aanbieders

Introductie

Activerend Werk is een manier om inwoners van 16 jaar tot aan de pensioenleeftijd te ondersteunen om te participeren in de samenleving. Deze inwoners kunnen bijvoorbeeld niet zelfstandig vrijwilligerswerk uitvoeren. Activerend Werk wordt als traject bij een aanbieder ingezet door wijkcoaches van de gemeente.

Vragen en antwoorden over Activerend Werk

Bekijk de veelgestelde vragen voor meer uitleg en praktische informatie

Drie aanbieders maken kans om Inclusief Ondernemer van het jaar te worden!

Drie aanbieders van Activerend Werk hebben een nominatie voor de Inclusief Ondernemer van het Jaar Award! Het gaat om Bakkerij Hilvers, Rozet en DrieGasthuizenGroep.

Stichting Inclusief Midden-Gelderland organiseert de Inclusief Ondernemer van het Jaar Award, waarbij vijf werkgevers/ondernemers uit Midden-Gelderland worden genomineerd op basis van criteria zoals kwaliteit, kwantiteit, ambassadeurschap, duurzaamheid en diversiteit. Het bestuur kiest de uiteindelijke winnaar die tijdens het Jaarevent op 30 november a.s. bekend wordt gemaakt.

Wij wensen de finalisten veel succes en vinden dit nu al een geweldig resultaat!

Aanmelden als aanbieder?

Om een vergoeding te krijgen voor het aanbieden van trajecten Activerend Werk moet je een geregistreerd aanbieder worden bij Regio Centraal Gelderland.

Op dit moment is het niet mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Meer weten? Neem dan contact op met het Centrum Activerend Werk. Per e-mail via info@activerendwerk.nl .